vrijdag 23 januari 2009

Dag 14, 10 mei - van Escalon naar San Francisco


San Francisco, CA Weather Forecast

 

Helaas onze laatste dag in USA. We moeten weer naar huis toe. Het luxeleventje is weer voorbij en er moet toch ook weer eens gewerkt worden.

Maar gelukkig is er nog een laatste dag waarin we een beetje kunnen bijkomen van de reunie. Paul en Theresa hadden een brunch bij de broer van Paul en werden rond half 12 verwacht.

Dus ons plan was zo rond 11 uur te vertrekken en richting SF te gaan om daar nog iets te bekijken. Ons afscheids breakfast mocht natuurlijk niet ontbreken, speciaal voor ons werd weer bacon gebakken, en speciaal voor de zondag hashbrowns en natuurlijk de poffertjes........

DSC01896

 

 

Uitgebreid afscheid genomen van iedereen. En wellicht zien we elkaar binnen een half jaar wel weer terug!!!  Donovan en Rachel gaan trouwen in Mexico en we willen zeker proberen om daar bij te zijn. Gelijk een vakantie daaraan vastplakken is nooit verkeerd toch??

Voor de zekerheid nog even van iedereen nog wat foto's genomen en op naar San Francisco!!

DSC01903

 

DSC01908

 

Omdat we de Golden Gate Bridge vier jaar geleden wel hadden gezien, maar niet overheen gereden. Besloten we via het noorden Over de Golden Gate Bridge de stad  in te komen. Daar waren ook geweldige viewpoints met de brug en op de achtergrond de stad.

 

DSC01937

 

Na heerlijk te hebben genoten van het perfecte uitzicht (alleen een beetje koud, veel wind en zo'n 14 graden, jassen snel even uitgedaan voor de foto)

zijn we doorgereden naar Alamo Square voor de geweldige uitzicht bij de seven sisters met weer een ander uitzicht over de stad.

DSC01957

Nog even naar Ghiradelli Square gereden, de auto geparkeerd en richting Fishermans Wharf gelopen. Alleen het was moederdag en in plaats dat iedereen lekker thuis blijft. Nee hoor het leek wel of half Amerika had besloten om vandaag naar SF te gaan.

Dan maar richting het Westin Airport Hotel. Ook de stad uit was wel een probleem, iedereen had ook weer besloten om rond half 5 de stad weer uit te gaan. Dus de files waren gigantisch. Ben blij dat we hier niet iedere dag in staan. Het is wel een heel groot contrast met de rust die we hebben ervaren in Arizona en Utah. Ondanks dat het toch lekker druk was in de Nationale Parken.

In eerst instantie waren we van plan om naar een Outback te gaan om te eten. Maar dit zal wel afgeladen zijn met moederdag. Dus dat laten we maar voor wat het is, hoe jammer ook want je kunt er zalig eten. Ik ga stemmen voor een Outback in Nederland!!!

Dus het eten wordt in het hotel en dan op tijd naar bed want op 8.00 am gaat ons vliegtuig richting Washington.

Morgen het laatste liveverslag (hopelijk nog een vanaf het vliegveld)

1 reacties:

Robert-Jan en Yvonne zei

Nou, ik ben weer helemaal bij. Wat verschrikkelijk gaaf zeg, met die boot over dat meer en die band erachter. Ook echt weer wat voor mijn kids ....

En leuke foto's ook weer, alleen de familie-reunie dus niet (maar die foto met die tattoo zit ik ook niet op te wachten ....). Maar echt wel geweldig, zo'n reunie zeg.

Ik stem met je mee voor de Outback in ieder geval. Als het goed is zitten jullie net in het vliegtuig richting Washington. Een hele goede vlucht terug en leuk dat we mee mochten genieten van jullie verslag. Erg van genoten !

Over 4 jaar dus weer, of eerder ook alweer richting de US ?