zondag 26 april 2009

De koffers staan klaar!

Morgen is het zover!!  Eindelijk zullen we vertrekken naar Las Vegas. Wat hebben we er een zin in. Het is toch altijd weer wat hectisch zo vlak voor vertrek. Het is altijd drukker dan je denkt. Nog gauw een paar afspraken tussendoor, maar goed uiteindelijk breekt een nieuwe dag vanzelf weer aan. Ook de omtrek van de nieuwe schuur is nu goed te zien. In onze vakantie zullen de platen worden bevestigd, dus als we terugkomen (waar we nu nog niet aan willen denken!!)  is de buitenkant al een heel stuk op weg.

DSC00629 DSC00630

Het vakantiegevoel is er nu ook echt!!

 

Gisteren zijn we met vrienden naar het graf van Harald geweest. Hij zou 49 jaar zijn geworden. We wilden hier toch wel even bij stil staan en zijn met zn allen (en kids) naar Ouderkerk ad Amstel gereden waar hij ligt bgraven.

 

Daarna zijn we naar  een Ridderrestaurant in Bloemendaal gegaan, wat Nathaly super had geregeld. Lekker de ruimte voor de kids om te spelen en voor de ouders lekker eten met een wijntje. We hebben weer een hoop gelachen.

Vandaag is het de laatste dag voor wat kleine dingetjes. Batterijen voor de fototoestellen opladen. Kadootjes meenemen voor de familie en uitzoeken welke boeken we mee gaan nemen om te lezen in het vliegtuig. Kortom we houden ons nog wel een dagje bezig. Morgen vertrekken we om kwart voor 8 's ochtends. Want om 11.15 vertrekt ons vliegtuig richting Chigago voor de tussenstop.

 

Nu maar hopen dat we niet als vorig jaar weer vertraging hebben zodat we onze aansluitende vlucht gaan missen. Tot nu toe staat alles nog volgens schema bij United. Dus nog even duimen!!

 

VEGAS HERE WE COME!!!

2 reacties:

Robert-Jan en Yvonne zei

Hoop dat jullie vlucht net zo goed verlopen is als bij ons ! Wij zijn gisteren prima op tijd aangekomen. Ben benieuwd naar jullie trip, dus kom maar op met het reisverslag en foto's ! Zeker van Vegas ....

De Steijntjes zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.